Sprog 360°

Om Sprog360°

Vi hedder Mariette Ulbæk og Finn Ulbæk, er søskende og er ud af en sproglig familie, Allerede fra helt små blev vi vant til at snakke med medarbejdere, der arbejdede i vores forældres virksomhed. Disse medarbejdere kom fra en stor del af verden. hvilket gav os en virkelig god forståelse for forskellige sprog. Dette lagde kimen til vores intense interesse for kommunikation, som det ses ud af vores profiler.

Efter at have arbejdet med sprog i næsten alle afskygninger i erhvervslivet og på de forskellige universiteter i Danmark, valgte vi at starte firmaet Sprog360°. Som titlen indikerer er formålet at komme hele vejen rundt om alle aspekter af sprogindlæring og anvendelser af sproget.

Vi tror på, at hver person lærer på sin egen måde og at man har sin egen stil at kommunikere på afhængig af hvilken person man er.

Sprog 360° er et sprog- og kommunikations-firma, der beskæftiger sig med intensive sprog- og kommunikationskurser for alle grupper af medarbejdere i danske og internationale firmaer og organisationer.

Hovedparten af vores kurser er crash courses, hvor kursisten hurtigt har brug for at lære et sprog og måden man bruger det på i sit arbejde, samtidig med at hun/han passer sit arbejde.

Gennem årene har vi udviklet et effektivt læringssystem til danske og internationale kursister, der blandt andet bygger på en grundig screening af kursisternes sprogniveauer og træningsbehov og en indsigt i, hvorledes hjernen virkelig lærer sprog, som vi har inkorporeret i undervisningsforløbene.

Når du kontakter os, skal du blot angive hvad du har brug for, så tager vi os af resten og sender dig, på få dage, et nøglefærdigt kursusoplæg som du kan beslutte dig ud fra.

Vi måler naturligvis kursisternes progression i form af en starttest og en sluttest og sørger naturligvis også for slutevaluering og kursusbevis.

>